Tarih: Sal Nis 09, 2013 1:09 pm Mesaj konusu: Şabanı Getirin Bana
Şabanı getirin bana; ölümsüz sanatçılarımız Kemal Sunal ve Dinçer Çekmez'in anısına hazırlanmıştır. İkilinin birlikte rol aldığı efsane "Şark Bülbülü" filminde yer alan "Şabanı getirin bana" sözünden yola çıkarak hazırladığımız oyuna, yüklenmesinin ardından oynamak istediğiniz "Şaban" ve "Fethi" karakterlerinden birini seçerek başlayabilirsiniz. El kızartma şeklinde hazırlanan oyunda amaç, haklarınız ile rakip oyuncunun eline vurarak puan kazanıp sonraki bölümlere geçmektir. Birinci bölümde 5 vurma hakkınız vardır. İlk bölümde en az 3 isabetli vuruş yapmanız halinde 2. bölüme geçebilirsiniz. İkinci bölümde ise 8 vuruş hakkınız vardır ve en az 5 isabetli vuruş yapmanız gerekmektedir. 3. ve son bölümde ise 12 vuruştan 8 isabetli vuruş yapmalısınız. 3. bölümü tamamlamanız halinde bonus bölümde oynamaya hak kazanırsınız. Bonus bölümde yön tuşları ile tokat ve yumruk atarak ekstra puan kazanmanız mümkün. Ayrıca geçtiğiniz her bölüm için artı puan kazanırsınız. Oyun sonunda kazandığınız puanlar ile isminiz ile skor kaydını bırakabilirsiniz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.