Tarih: Pzr May 16, 2010 8:50 pm Mesaj konusu: Yan Menüyü Nasıl Sabit Tutarım ?
alta açılan bir yan menü yazdım, tree yapısında. ama menüden bir sayfaya girince menünün o anki durumu kayboluyor, en baştaki hiç açılmamış haline dönüyor. menünün sabit, en son açıldığı şekliyle kalması ve linkler arasında dolaşabilmek için ne yapmam lazım?
Admin Designer
Tarih: Pts May 17, 2010 1:46 pm Mesaj konusu:
Örnek resim yada sayfa vermen lazım. _________________
fatal_error Erenet Yeni Üye
Tarih: Sal May 18, 2010 2:02 pm Mesaj konusu:
http://www.yamaguchiweb.net/
sitesinde yan menüde 2. ye tıklayınca bir alt menü açılıyor ya, o alt menünün linklerine girince menünün durumu değişmiyor. bunu kastediyordum ben.
Admin Designer
Tarih: Sal May 18, 2010 3:06 pm Mesaj konusu:
Bu örnek verdiğin site sayfaları ayrı ayrı yapmış. Yani menüde tıkladığın zaman alt dala ayrılmasını istiyorsan o sayfada yapacaksın. Linklere tıklayıp gittiğin sayfalarda nasıl olmasını istiyorsan o şekle getireceksin yani. _________________
fatal_error Erenet Yeni Üye
Tarih: Sal May 18, 2010 7:56 pm Mesaj konusu:
ayrı ayrı sayfa yapmak çok basit bir çözüm, jquery, php , javascript ya da css ile bir çözüm bulamadım ben o yüzden sordum.
Admin Designer
Tarih: Sal May 18, 2010 11:33 pm Mesaj konusu:
fatal_error demiş ki:
ayrı ayrı sayfa yapmak çok basit bir çözüm, jquery, php , javascript ya da css ile bir çözüm bulamadım ben o yüzden sordum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.