Tarih: Sal Mar 09, 2010 11:08 pm Mesaj konusu: satılık beyaz taklacı
ASLINDA BEN DOLAPÇI AKBAŞ IRKI GÜV. BESLİYORUM FAKAT Bİ ZAMANLAR ÇOK PARALAR VERİP ALDIĞIM BEYAZ TAKLACILAR DÜZENİ BOZUYO HAVADA BOYNA TAKLA ATIYO TAM İNDİ DERKEN YERE YARIM MT KALA HAVAYA DOĞRU 90 DERECE DİKİLİP HEM TAKLA ATIYO HEM YÜKSELİYO YANİ SEFER YAPIYO TAM İNECEĞİ ZAMANDA AYAKLARINI YERE DOĞRU İYCE DİREŞTİRİYO YANİ BİSİKLET SÜRÜYO GİBİ HOŞ Bİ GÖRÜNTÜ VERİYO YARIM MT BİLE TAKLA ATANLARI VAR KANAT SESİ TAKLASI ON NUMARA ÇOK UYGUN FİYATA VERİCEM MERAKLISI BESLESİN BANA KIL KADAR ZEVK VERMİYO ELİMDE 3 ÇİFT VAR 3 ÜNÜ DE ALANA UYGUN BİŞEY YAPARIM.OTOBÜSLE HERYERE YOLLARIM 0544 717 87 10 AKŞAMLARI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.