Arkadaşlar hiçbiriniz hatırlamadınızmı o kötü günü binlerce insan öldü _________________ "Living is easy with eyes closed."
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Sal Eyl 12, 2006 3:39 am Mesaj konusu:
vallahi ben gün boyunca erenette yoktum biraz önce geldim saat itibariyle de 12 eylül şu an ama yorum yapmadan geçemiycem
çok büyük bir saldırıydı ama terörün küçüğü ,büyüğü yok zaten Cnn de bununla ilgili bir video izledim 11 eylül'ü canlandırmışlar kurtulanlar yaşadıklarını anlatıyorlardı izleyince ve hatırlayınca üzülüyoruz gerçekten
1rabia bunu bir duyarsızlık olarak algılama , yaralar kapandı biraz böyle düşün bence _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.