Tarih: Pts Mar 14, 2022 5:56 pm Mesaj konusu: ÇukurovaPak - Ambalaj Ürünleri
ÇukurovaPak - Ambalaj Ürünleri
Alanında uzman personelimiz ve yüksek performans makine parkurumuz ile kısa zamanda bölgenin en yüksek kapasite üretim yapan firmaları arasına girdik. Çukurova Pak; mutlak kalite anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibiyle birlikte nitelikli ürünleri en iyi fiyat avantajlarıyla birleştirerek sektöründe haklı liderliğini devam ettirmeyi ve kaliteden vazgeçmeyen kaliteli müşteri portföyünü arttırmayı hedeflemektedir.
Başta ambalaj ürünleri, cafe ve promosyon ürünleri olmak üzere baskılı amerikan servis, baskılı baharat poşeti, baskılı çatal & bıçak kılıfı, baskılı ıslak mendil, baskılı kese kağıdı, baskılı kraft çanta, baskılı oto koku, baskılı peçete, baskılı pet bardak, baskılı pipet, baskılı stick şeker, baskılı servis seti gibi ürünlerin üretim ve satışını yapmaktayız.
Özel baskılı ürünler konusunda geniş ürün yelpazemizle ve her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek üretim kapasitesine sahibiz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.