Erenet.NET - Flash animasyonlar, telefon şakaları, çizgi film ve flash oyunlar ile hizmet veriyor.
3 Nisan 2025, Perşembe 16:11:12
Önceki başlık :: Sonraki başlık
Yazar
Intel Erenet Müdavimi Kayıt: 25 Mayıs 2006 Üye No: 19716
Tarih: Pzr Arl 02, 2007 4:27 pm Mesaj konusu: Resim Üzerine Yazı
Örneklerini Buldum Ama Sadece PHP İle.Acaba HTML ile Yapılabilirmi?
Admin Designer Kayıt: 08 Mart 2005 Üye No: 2 Nereden: Erenet
Tarih: Pzr Arl 02, 2007 10:07 pm Mesaj konusu:
PHP ile mümkün fakat html ile yapılamaz diye biliyorum.
Şöyle birşey var işini görürmü bilemiyorum ama.
http://www.text-image.com/convert/
PHP Gd kütüphanesi ile;
Kod:
<?php
$yazi = "Erenet.net";
$boyut = imagecreate(275,30);
$backcolor = imagecolorallocate($boyut,102,102,153);
$textcolor = imagecolorallocate($boyut,255,255,255);
imagefill($boyut,0,0,$backcolor);
imagestring($boyut,10,5,5,$yazi,$textcolor);
header("Content-type: image/jpeg");
imagejpeg($boyut);
?>
Tarih: Çrş Mar 02, 2016 11:58 am Mesaj konusu:
html yapılan yokmu arkadaşlar çk ihtiyacım var ? Acil yardım !!!!!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bilgi Dağarcığı : Eski Mısır'da kediler kutsal hayvan sayılıyordu ve öldükleri zaman insanlar saygılarını göstermek için kaşlarını kazırlardı. • Günlük Burçlar • Günün Sözü • Oyun Hileleri • Posta Kodları • Reklam • İletişim • Kullanım Koşulları • İstatistik Site genel istatistikler ve ayrıntı için lütfen iletişim kurun. Alexa istatistik bilgileri için
tıklayın .
IP Bilgileriniz - Reklam sayfamız için
tıklayın .
Erenet.NET'in içerik kod yazılımının bir kısmı sitesine aittir. Design: Erenet.info (IP ) Copyright © 2005 by Erenet.NET Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenirAnimasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net 'i ziyaret ediniz. Bu sayfanın uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin .