Tarih: Cum Tem 11, 2008 10:43 pm Mesaj konusu: Bu Setle İngilizceyi Kavrayacaksınız Accelerated Word Memory
MERHABA ARKADAŞLAR;
Sonunda uzun zamandır uploadı için uğraştığım Accelerated Word Memory Power setini sizlerle paylaşıyorum.
Nedir bu set ? Ne işe yarar ?
Bu set İngilizce dahil çoğu yabancı dildeki kelimeleri beynimizde hayali olaylarla birleştirerek kalıcı bir şekilde hafızamızda birleştirme olayıdır. Bir ezber programı değildir.
Kelimeleri günlük hayatımızda ilginç olaylarla birleştirerek ve zevk alarak kelimeleri hafızanıza yerleştirebilirsiniz(ezberleyebilirsiniz demiyorum), KPDS ve TOEFL gibi zor sınavları bu setle rahatlıkla yapabilirsiniz.
Tekniği nedir? Bir örnekle açıklar mısınız?
Tabii ki.
“FLEE: (fli) KAÇMAK , FİRAR ETMEK.
Fil avlamak için Afrika’ya giden bir avcının ateş etmekte tereddüt etmesi sonucu ;FİLİ vuramadığını ve FİLİn kaçtığını düşünün. Bu olaydaki FİL veya FİLİ ifadesi size İngilizce “flee” kelimesinin anlamını hatırlatacaktır.”(Accelerated word memory power kitabı sayfa 9)
Nasıl? Artık Fil kelimesini nerede duyarsanız duyun size hep bu “firar” olayını hatırlatacaktır.Ve artık bu kelimeyi unutmak – eğer kafanızda canlandırabildiyseniz- çok zor hatta imkansızdır.
Sette bunun gibi 300’e yakın kelimenin hafızada nasıl tutulduğu resimlerle anlalatılmıştır.Ayrıca bunun tekniği de derslerle izah edilmiştir.
Gelelim linklere, daha önce bazı parçalarını indirip diğerlerini indiremeyen arkadaşlarım için her kitabı ve cdyi ayrı ayrı linkler halinde hazırladım. İndirilmesi rahat olsun diye ziddu.com adlı bir servera gönderdim.Böylelikle rapid sıkıntısı çekmeyeceğinizi umuyorum.
Set şunlardan oluşuyor:
1- FOTOGRAFİK HAFIZA KARTLARI
2- MEMORABLE VOCABULARY REPETITION FOR TOEFL AND KPDS
3- ACCELERATED WORD MEMORY POWER
4-2 adet Audio CD
Paylaşımlarımda şifre yoktur. Tüm dosyalar Kaspersky Internet Security 7.0 ile taranmış ve hiçbirinde virüse rastlanmamıştır.
Gereksiz ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayalım. Bu seti upload edene kadar baya bi zorlandım. Onun için teşekkürlerinizi eksik etmeyin.
Teşekkür ve yorumlarınız diğer paylaşımlarıma vesile olacaktır.
Saygılar…
(Modlardan ricam eğer konuyu yanlış yere açtıysam onu uygun yere taşıyınız.Ayrıca gezginler.net linkini tanıtım amaçlı değil arkadaşlar kitabı edinsin diye koydum.Hiçbir reklam amacım yoktur.)
Düzenleme:
Ücretli olarak satıldığı için sadece demo ve resmi linkleri bırakıldı
RVLM9182 Erenet Yeni Üye
Tarih: Pzr Eyl 13, 2015 9:21 am Mesaj konusu:
elinize sağlik ,bu güzel paylaşim için ,keske indire bilseydim,elinde olan birisi linki yenilerse ve ya elinde olupta genelede paylasmaktan çekinenler mail adresime ( guliyeva.aynur@yandex.com ) yollarsa gercektgen coook minnettar kalirim ,cok ihtiyacim var ,yardim ede bileceklere önceden TEŞEKKÜRLER
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.