Drakensang oyunu online oyunlar arasında yer alan ve Bigpoint firması tarafından geliştirilen browser tabanlı MMORPG oyunudur. Oyunda size verilen karakteri güçlendirerek diğer oyunculara üstünlük sağlamaktır. Oyunu oynamak için ise Java programının yüklü olması gerekmektedir. Oyuna kayıt olarak başlamak için ise oyunu oyna yazısına tıklayarak açılan pencereden kayıt oluyor ve karakter isminizi belirleyerek giriş yapıyorsunuz. Mouse yardımı ile oynadığınız oyunda verilen görevleri doğru şekilde tamamlayarak hızlı seviye atlayabilirsiniz. İyi eğlenceler.
Tarih: Sal May 21, 2013 11:30 pm Mesaj konusu:
İşte ben bir yerden sonra bitiyorum.Bana bilgisayara indirmeli bir şey söylemeyin.Web tabanlılardan yanayım. _________________ Ama biz güçlü olmak istemiyoruz ki !
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bilgi Dağarcığı: Fil yavrusu, hortumuyla annesinin kuyruğuna tutunarak dolaşır. Sürü içindeki dişiler doğumlarını birbirlerine göre ayarlayıp sırayla doğum yapıyorlar.
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.