bir adada 40 tane cok guzel bayan yasiyormus bunlarin yanina erkek giremez giren olursada olduruyorlar ve birgun gazetecinin biri adaya geldi dediki siz beni olduruceksiniz ama size bi soru kim cevap verirse o oldursun beni ve kizlarin hic biri cevap veremez sen serbestsin gide bilirsin derler evettt gazeteci kizlara ne sormus? cevap lutfen
bir adada 40 tane cok guzel bayan yasiyormus bunlarin yanina erkek giremez giren olursada olduruyorlar ve birgun gazetecinin biri adaya geldi dediki siz beni olduruceksiniz ama size bi soru kim cevap verirse o oldursun beni ve kizlarin hic biri cevap veremez sen serbestsin gide bilirsin derler evettt gazeteci kizlara ne sormus? cevap lutfen
en çirkininiz kim?
diğer soruya su şekilde cevap vereceğim
1.gün-15
2.gün-15
3.gün-15
4.gün-5
5.gün-0 Toplam 50
şimdi diyeceksiniz "0" tek sayıymış gibi neden yazıldı
bende diyeceğim ki sıfır çift sayı mı neden kabul edilmesin? _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.