1. Adınız soyadınız.
2. Servise bağlanma sorunlarınız. buraya ''my mail is hacked'' yazın.
3. Doğum tarihiniz.
4. Ülke.
5. Şehir.
6. Posta kodu.
7. Başarılı bir şekilde servise en son ne zmn bağlandığınız tarih.
8. Microsoft Passport Network sitesine en son başarılı bir şekilde girdiğiniz tarih.
9. MSN profilnizde en son değişiklik yaptığınız tarih.
10. Posta kutunuzda dosya warmıydı yokmuydu? bu soruya ''yes weya no'' diyin.
11. Kullandığını internet servisi.
12.kullandıgınız yanı yazdıgınız nıckler aklınızda olanlardan bır kacı...
13. IP adresiniz.
arkadaslar bu bılgılerı bana gonderdıgınız takdirde o msn adresını gerı alabılırım
En son Stanlycan tarafından Cum Ksm 09, 2007 11:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Stanlycan Erenet Yeni Üye
Tarih: Cum Ksm 09, 2007 10:27 pm Mesaj konusu:
bıseyı degıstırmek ıstıyorum 12. yorumu o yanlıs olmus degıstırıyorum hatırladıgınız enson nıckınız olucak hatta hatırladıgınız bır kac nıck olursa daha ıı olur...
Admin Designer
Tarih: Cum Ksm 09, 2007 11:03 pm Mesaj konusu:
Butonu ile değiştirebilirsin _________________
Admin Designer
Tarih: Çrş Eyl 08, 2010 12:54 pm Mesaj konusu:
Hotmail artık çalınan şifreler için şifre istek formunu yeniledi ve Türkçe dil desteğine kavuşturdu. Formu Türkçe olarak doldurabiliyoruz. Verilen yanıtlarda Türkçe olarak geliyor. Yeni "Şifre Hesap Kurtarma" sayfasında erişmek için ve resimli anlatımı okumak için bağlantıyı tıklayın.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.