Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mensur Erenet Bagımlısı

|
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 3:01 pm Mesaj konusu: bu soruyu okuyabilen çözer |
|
|
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?
ipucu. Bu cümleyi okuyabilen cözer |
|
 |
|
 |
sheker2626 Erenet Yeni Üye

|
Tarih: Cum Eyl 05, 2008 11:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
yha bı yuru gıt kardesım baska ısın mı yok:)
_________________ E ' SoLo DoPo AvEr PeRsO TuTtO ChE SiAmO LiBeRi Di FaRe QuAlSiAsİ CoSa. |
|
 |
|
 |
riX Emekli Samuray

|
Tarih: Cmt Eyl 06, 2008 2:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
...ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir? |
bu soruyu determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan, ben değilim!! mensur birtek ondan eminim  _________________
 |
|
 |
|
 |
di_she_qatil Erenet Yeni Üye

Kayıt: 19 Ekim 2008 Üye No: 52296 Nereden: quş uçmaz kervan qeçmez bir yerden..XD...[KoCaElİ]
|
Tarih: Pzr Ekm 19, 2008 6:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
aoo :O
ben cevap bu soruya...psikopat:D _________________ [Ü]mİtLeRiM bEnİmDiR qİmSeLeRe VeReMeM qUsUrA bAqMaYıN!!
<di_she_qatil> |
|
 |
|
 |
RichpicH Erenet Yeni Üye

Kayıt: 30 Eylül 2006 Üye No: 35925 Nereden: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
|
Tarih: Pzr Ekm 19, 2008 8:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
millet okumuyor ki
cevap pragmatist işte |
|
 |
|
 |
di_she_qatil Erenet Yeni Üye

Kayıt: 19 Ekim 2008 Üye No: 52296 Nereden: quş uçmaz kervan qeçmez bir yerden..XD...[KoCaElİ]
|
Tarih: Pts Ekm 20, 2008 3:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
o ne anlama geliyor? _________________ [Ü]mİtLeRiM bEnİmDiR qİmSeLeRe VeReMeM qUsUrA bAqMaYıN!!
<di_she_qatil> |
|
 |
|
 |
Intel Erenet Müdavimi

|
Tarih: Cum Ekm 30, 2009 1:09 am Mesaj konusu: |
|
|
RichpicH demiş ki: |
millet okumuyor ki
cevap pragmatist işte |
Ben pek sanmıyorum. ve cümlede yanlışlık olduğunu düşünüyorum.
Alıntı: |
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de... |
"de" burada başka bir şekilde olduğu konusunda bir varsayıma gider gibi olmuş, ama soruyla bitmiş.  |
|
 |
|
 |
|