belki bilenleriniz vardır sizi engelleyip engellemediklerini başka bi şekilde de öğrenebilrsiniz:
Kişisel ayarlardan gizlilik e girin kişilerinize sağ tıklayın;
sil kısmı aktifse sizi sildi engelledi ya da adresinizi kabul etmedi demektir
sil kısmı aktif değilse engellememiş ve silemiştir
Dipnot olarak eklemek gerekli ki eğer sizi listenize almış fakat engellemişse sil çıkmaz..
riX Emekli Samuray
Tarih: Prş Oca 22, 2009 9:38 am Mesaj konusu:
evet söylendiği gibi sanırım bu tür yerlerden engelleyenler değilde, daha çok engelleyip silenler için bir bilgi alabiliyorsunuz bazı internet sitelerinden.
bence çok gerekli bir hizmet değil.En azından arkadaşların belirttiği gibi riskli ve sizi engelleyen birisi için uğraşmanın ne anlamı var o da ayrı mevzu tabi.. _________________
ahmetim Erenet Yeni Üye
Tarih: Cum Oca 30, 2009 11:23 am Mesaj konusu:
herkeze selam bana fromla ilgili bilgi verirseniz sevinirim _________________ agunal@iski.gov.tr
Admin Designer
Tarih: Cmt Oca 31, 2009 4:01 am Mesaj konusu:
ahmetim demiş ki:
herkeze selam bana fromla ilgili bilgi verirseniz sevinirim
From nedir? _________________
figo2081 Erenet Yeni Üye
Tarih: Pzr Tem 05, 2009 2:51 pm Mesaj konusu:
ya bende sil aktif ama oturum açıolar bende o ne olacak?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.