Tarih: Cmt Şub 07, 2009 12:34 pm Mesaj konusu: Alt + Print Screen ile Ekran Görüntüsü Almak
+
"Print Screen" ile görüntü almayı belki bir çoğumuz biliyordur. Fakat "Alt + Print Screen" tuşu ile ekran görüntüsünü almayı belki pek çok kimse bilmiyordur. (1 gün önceden bende bilmiyordum)
Sadece "Print Screen" tuşuna bastığımızda komple ekran görüntüsü alınırken, "Alt + Print Screen" tuşu ile aldığımız görüntü o an açık olan pencerenin görüntüsünü alıyoruz.
Pencere görüntüsü almak istediğimde ekranın tam görüntüsünü alıp Photo Shop programı ile açıp pencerenin görüntüsünü keserek alıyordum. Bu kısa yol çok işime yarayacak. Bu özelliği bilmeyenler varsa ve işine yarayacaklar için yazdım.
"Print Screen" tuşu ile alınmış ekran görüntüsü
"Alt + Print Screen" ile alınmış ekran görüntüsü
Tarih: Sal Şub 24, 2009 9:43 pm Mesaj konusu:
Ben Print Screen Deluxe programını kullanıyordum onda otomatik kayıtta var daha güzel.
Ama bu da iyi bir alternatif bilgi için teşekkürler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.