Tarih: Pzr Oca 18, 2009 2:36 am Mesaj konusu: Yönlendirme Kodu Acil Yardım!
Merhaba benim bi sorunum var sitem var php yalnız bi olay yaptım sitede bi sayfada yenile yaptığı zaman başak yere aktarsın sizce bu sorunu nasıl halledebilirz. bazı yönlendirme kodları var 5 saniye sonrayönlediriyo ama ben yenileme olduğu zaman yönlenmesini istiyorum nasıl yapabiliriz.şimdiden teşekkür ediyorum....
Bu şekilde yapabilirsin. Bulunduğu sayfayı yenilerse belirtilen adrese yönlenecek. _________________
keremimm Erenet Yeni Üye
Tarih: Pzr Oca 18, 2009 3:12 pm Mesaj konusu:
ya siteye uyarladım ama olmadı daha kısa sade bişey yokmu bu işlerde biraz acemiyim yardımcı olursanız sevinirim
Admin Designer
Tarih: Pzr Oca 18, 2009 7:41 pm Mesaj konusu:
Php sayfalarının en üstüne gelecek şekilde ayarlarsan çalışır. Bildiğim en kısa ve sade bu var. Daha farklı kodlarda türetilebilir fakat benim ürettiğim kod bu maalesef. _________________
keremimm Erenet Yeni Üye
Tarih: Pts Oca 19, 2009 1:37 am Mesaj konusu:
admin bey dediğinizi yaptım yalnız kişi tıkladığı zaman direk yönlendiriyo benim amacım kişi sitede F5 tuşuna bastığı zaman başka sayfaya aktarması yada hata vermesini sağlamak bu konuda yardımcı olurmusunuz bana
Admin Designer
Tarih: Pts Oca 19, 2009 2:42 am Mesaj konusu:
Bu kod senin istediğini yapıyor. Kişi sayfaya giriyor. Olduğu sayfayı yenilediği zaman belirtilen yere yönleniyor. Bu verdiğim kodu sayfanın en üzerine eklemen gerek session_start(); kodu <?php den hemen sonra gelmeli aksi halde çalışmaz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.