Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?
ipucu. Bu cümleyi okuyabilen cözer
Kayıt: 19 Ekim 2008 Üye No: 52296 Nereden: quş uçmaz kervan qeçmez bir yerden..XD...[KoCaElİ]
Tarih: Pts Ekm 20, 2008 3:56 pm Mesaj konusu:
o ne anlama geliyor? _________________ [Ü]mİtLeRiM bEnİmDiR qİmSeLeRe VeReMeM qUsUrA bAqMaYıN!!
<di_she_qatil>
Intel Erenet Müdavimi
Tarih: Cum Ekm 30, 2009 1:09 am Mesaj konusu:
RichpicH demiş ki:
millet okumuyor ki
cevap pragmatist işte
Ben pek sanmıyorum. ve cümlede yanlışlık olduğunu düşünüyorum.
Alıntı:
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de...
"de" burada başka bir şekilde olduğu konusunda bir varsayıma gider gibi olmuş, ama soruyla bitmiş.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.