Şurdaki sayfadan gerekli bilgileri istedim. Cevap aldığımda buradan duyuracağım. _________________
masumane Forum Annesi
Kayıt: 10 Temmuz 2006 Üye No: 25960 Nereden: bilgisayarının başından
Tarih: Sal Eyl 09, 2008 11:49 pm Mesaj konusu:
ben 2 sene önce çalıştığım okulda erenete girememiştim
yani bu olay yeni değil _________________ sEvEn uNuTmAz
uNuTmUşSa sEvMeMiŞtİr
sEvİp dE uNuTmUşSa sEvMeSiNi bİlMeMiŞtİr!
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Sal Eyl 09, 2008 11:54 pm Mesaj konusu:
Sertaç geçen sene okuldan giriş yapıyodu siteye yanlış hatırlamıyosam
yayınevi , ders vb. sitelere izin veriliyo sanırım
eğlence vs. engellemiş olabilirler _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Admin Designer
Tarih: Çrş Eyl 10, 2008 12:00 am Mesaj konusu:
masumane demiş ki:
ben 2 sene önce çalıştığım okulda erenete girememiştim
yani bu olay yeni değil
Hiçbir bilgim yoktu. Oyunlar yüzünden olabilir. Yada istenmeyen kelimeler geçiyordur. (Elimden geldiğince bu kelimeleri süzüyorum ama gözden kaçmış kelimeler olabilir)
Bilgi edinme sayfasından bilgi istedim 20 gün içinde cevap vereceklerine dair mesaj aldım. Bakalım neden dolayı yasaklandı.
Ayrıca internetten araştırdım ekşi sözlük, uludağ sözlük gibi sözlük siteleride engellenmiş. Oyunsitesi.com engellenmiş.
Bazı yerlerde her okulun kendi filtre programı olduğundan bahsedilmiş. Filtre programlarından da oluyor olabilir.
Bu konuda bilgisi olanlar yazabilirlerse iyi olur. Ayrıca Meb internetinden erişiyorum yada erişemiyorum mesajlarıda yazabilirsiniz. _________________
Intel Erenet Müdavimi
Tarih: Çrş Eyl 10, 2008 4:45 pm Mesaj konusu:
Rosso'nun Dediği Gibi Geçen Sene Sonuna Kadar Girilebiliyordum Ben.Bu Sene Kaldırmışlar.Ek Programla İlgili Bir Bloklama Değil İçerik Danışma vb. Gibi MEB'in Engelleme Sayfasına Yönlendirme Yapıyor ve Bu Uyarı Çıkıyor.İçerik Danışması Olsa Zaten Her Oturuşumda Kırıp Kalkıyom Hiç Olmazsa DeepFreeze Var Ama MEB Yasaklamış.Ayrıca Google Aramalarında Proxy Yazıldığında Çıkan Sitelerin %70'i de Bloklu Yani Proksi Giriş de Zor Oluyor :S
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.