sonra istediğinizi belirleyin,site adını yazın vs. uzantıyı da onun verdiklerinden birinden seç,in örneğin bn zone.org yaptım
sonra zaten çok kolay kur diosunuz sonra mailinize forum aktivasyonu gelio ona tıklıosunuz 1-2 dk. içinde forum açılıo,sonra yönetim panelinden ayarları yapıosunuz,
ifade paketleri var,
avatarlar için klasör yolu belirleyebiliorsunuz,
belirlediğiniz saat boyunca üyelerin otomatik çıkışının olmamasını ayarlayabiliorsunuz,
ama my own style i yok kod eklenemior,kodları sadece forum başlıklarına veya açıklamalarına ekleyebilrisiniz.
birçok stil yükleyebilirsiniz,
veri tabanı yedekleme var,
daha birçok özellik var bnce deneyin
gokdere66 Erenet Bagımlısı
Tarih: Pts Arl 11, 2006 9:40 pm Mesaj konusu:
Benim forumum Türkçe olmadı. Nasıl yapıcam. Forum görünümünü değiştiremiyorum. Avatar koyamıyorum. Bunları zahmet olmazsa açıklayabilir misiniz? _________________
Admin Designer
Tarih: Pts Arl 11, 2006 10:45 pm Mesaj konusu:
İlk önce Üyelik profilinden Language: kısmını Turkish yapcaksın.
Daha sonra da default language (Dil): kısmınıda Admin panelinden (Ayarlar-Settings) Sağ blokta yer alır ortalarda, Turkish yapacaksın.
Bu sayede bütün üyelikler default olarak Türkçe olacaktır.
Bu tür forumlarda avatar ekleme yoktur. Var olan avatarları kullanabilirsiniz. (Smiley dahil.) _________________
Tarih: Sal Arl 12, 2006 3:12 pm Mesaj konusu:
Peki forumun bütün kullanıcılar için görünümünü (tema) nasıl değiştirecez. _________________
Admin Designer
Tarih: Sal Arl 12, 2006 3:42 pm Mesaj konusu:
gokdere66 demiş ki:
Peki forumun bütün kullanıcılar için görünümünü (tema) nasıl değiştirecez.
Admin Panelinden yine ayarlar kısmından, Theme seçip, eğer bütün üyelerce bu temanın görünmesini istersende, altında veya üstünde bir seçenek olacak "Üye Tema Değişikliğine İzin Verme" bu seçenek "Evet" olacak. Bu sayede üye profilinden tema seçse dahi adminin belirlediği default temayı kullanmak zorunda kalacaktır. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.