Tarih: Cum Hzr 13, 2008 7:51 pm Mesaj konusu: Neden hileler istediğimiz gibi değil?
Çoğumuz şöyle der.
-Neden bu benim istediğim hile değil
Binlerce hile var ama bunların sadece azıcığı istediğimiz gibi.
Bir tane hile yerine bakarsın sonra burda benim istediğim hile yok neden 1 hile sitesine bakınca herkes istemez mi istediğim hile olsun veya oyun burda olsun , bazıları eğer istemediği hile olmassa iletişime geçer ve şikayet yazar bence herkes bunu bilmeli
Tarih: Cum Hzr 13, 2008 10:30 pm Mesaj konusu: Re: Neden hileler istediğimiz gibi değil?
ONURASLAN demiş ki:
iletişime geçer
bence sen İletişim' i kullanma _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
riX Emekli Samuray
Tarih: Cmt Hzr 14, 2008 10:31 am Mesaj konusu: Re: Neden hileler istediğimiz gibi değil?
ONURASLAN demiş ki:
Çoğumuz şöyle der.
-Neden bu benim istediğim hile değil
Binlerce hile var ama bunların sadece azıcığı istediğimiz gibi.
Bir tane hile yerine bakarsın sonra burda benim istediğim hile yok neden 1 hile sitesine bakınca herkes istemez mi istediğim hile olsun veya oyun burda olsun , bazıları eğer istemediği hile olmassa iletişime geçer ve şikayet yazar bence herkes bunu bilmeli
size okulda "Hile"nin kötü bir iş olduğunu öğretmiyorlar mı
kaç kere kullandın sen bu "Hile" kelimesini bakıyım!!
sen bence programcı ol ve istedigin hileyi kendin yaz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bilgi Dağarcığı: Fil yavrusu, hortumuyla annesinin kuyruğuna tutunarak dolaşır. Sürü içindeki dişiler doğumlarını birbirlerine göre ayarlayıp sırayla doğum yapıyorlar.
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.