Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki terörist saldırılar üzerine, 24 Ekim'deki Beyonce konserini iptal etme kararı aldı.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, yaşanan gelişmeler üzerine yönetim kurulunun olağanüstü toplandığı belirtilerek, ''Yönetim kurulu, toplantı neticesinde, 100. yıl etkinlikleri kapsamında 24 Ekim Çarşamba günü saat 20.30'da gerçekleştirilecek Beyonce konserinin yapılmaması kararını almıştır'' denildi.
Açıklamada, konser için bilet alanlara, bilet bedelinin iade edileceği belirtilirken, biletlerini kulüp ya da kulüple ilgili satış noktalarından alanların, iade işlemleri için Fenerbahçe Kulübü'ne başvurmaları gerektiği, Biletix'ten alanların ise, iade için www. biletix.com internet adresinden bilgi alabilecekleri ifade edildi.
''Ulusumuzun acısını paylaşıyoruz, Beyonce konserini iptal ediyoruz'' başlıklı kulüp açıklamasında, ayrıca şu ifadelere yer verildi:
''Hakkari ilimizin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan saldırıları esefle ve nefretle kınıyoruz. Ulusumuzun acısını en derin ve içten duygularla paylaşıyoruz. Fenerbahçe Kulübü olarak terörü bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Tanrı'dan rahmet ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz.
Tarihi boyunca çok büyük mücadeleler vermiş, vatanını, kanının son damlasına kadar savunmuş ve sayısız şehit vermiş ulusumuzun, bu sıkıntıları birlik ve beraberlik ve sağduyu ile aşacağına, gereken her türlü adımı korkusuzca atmaktan kaçınmayacağına olan inancımız tamdır.''
fenerbahçeyi bu örnek davranışından dolayı kutluyorum hangi takım olsa eminim aynı şeyi yapardı
Şehitlerimize Allah'tan rahmet aileleri başta olmak üzerede tüm halkımıza başsağlığı diliyorum. _________________ ~SimoneSimons~
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Pts Ekm 22, 2007 9:57 pm Mesaj konusu:
olması gerekende buydu zaten
şehitlerimizin acısını yaşarken eğlenemeyiz _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.