Tarih: Prş Ağu 30, 2007 12:43 am Mesaj konusu: nasıl artar?
bir toplantı ve çocuklar masada oturuyorlar (10 kişi)ve başlamadan önce meyve servis ediliyor!
ortaya büyükçe bir tabak, içinde de kişi başı birer tane (yani 10 adet) elma geliyor. Fakat herkes payını aldıgı halde tabakta hala bir elma var
nasıl? _________________
maverick41 Erenet Upload Team
Tarih: Prş Ağu 30, 2007 10:36 am Mesaj konusu: Re: nasıl artar?
riX demiş ki:
bir toplantı ve çocuklar masada oturuyorlar
yani toplantı 1 kişi, çocuklar 9 kişi 10 elmadan 9 unu çocuklar eşit olarak paylaşıyorlar ama toplantı elma yiyemeyeceği için onun payı masada kalıyor _________________ ~SimoneSimons~
mensur Erenet Bagımlısı
Tarih: Prş Ağu 30, 2007 12:38 pm Mesaj konusu:
bir adam meyve yemiyor diyor ben gelmeden yemiştim bir daha yiyemem _________________ çeketimi yağmurlara astığımdan beri tehlikeli şirler okur dünyaya sataşırım
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Cmt Eyl 01, 2007 12:08 am Mesaj konusu:
mysticc buna benzer bi soru sormuştu sanki
http://www.erenet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1553
bunda da sonuncuya tabakla veriyoruz galiba elmayı tabakta yine 1 elma oluyo
bu sitenin her tarafını karış karış biliyorum buldum yine aradığımı _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
riX Emekli Samuray
Tarih: Cum Ağu 08, 2008 2:31 pm Mesaj konusu:
erenet arama motoru gibisin yaa.ama ben bu soruyu sorup kacmısım
"rossonun verdigi köprü... benzer soruda oldugu gibi -son payını alan kişi payını tabakla birlikte alıyor."
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Cum Ağu 08, 2008 10:15 pm Mesaj konusu:
Erenet arama motoru mu ErsaT bu iyi bişey mi
cümleyi ikiye bölüyorum ve mersi Rikimarucum diyorum
( Erenet arama butonu ile bariz sorunum var ) _________________ Wendell Phillips
bende zaten arama motoru kısmına mersi demiştim
Erenetin arama motoruda çalışmaya başlamış bu arada
son bişey daha kilit üzerine kaç mesaj yazdık samuray gelip haşlamasın bizi _________________ Wendell Phillips
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.