Tarih: Pzr Tem 29, 2007 6:29 pm Mesaj konusu: Dünyayı Su Basıp Tek Kara Parçası Türkiye Kalırsa
Bir sabah uyanıyoruz ve bir bakıyoruz ki dünya sular altında kalmış, su üstünde kalan tek kara parçası var; o da Türkiye. Koca gezegende 70 milyon Türk'ten başka kimse kalmamış.
GÖSTERİLEBİLECEK TEPKİLER NELER OLURDU Bİ BAKALIM
• Amma balık yeriz artık be!
• ''Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" derlerdi de inanmazdım.
• Ulan tam da 'Uluslararası İlişkiler' bölümünü kazanmıştık şansa bak!
• Artık ne ihracat kaldı ne de ithalat, nihayet cari açığı falanı filanı sıfırladık...
• Ülke olmak için ilk başvuran ilimiz Yalova oldu.
• Tarkan'ın Ingilizce albümü raflarda kaldı...
• Bakanlar Kurulu kararı ile sularımız 12 bin mil olarak kararlaştırıldı...
• Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere saldırdı...
• Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Jack Chirak, T.C. vatandaşı olmak için başvurdu.
• Chirak'ın Türkiye Birliği'ne alınması için referandum yapılacak...
• Stratejik adadan hiçbir nemimiz kalmadı, ama artık ne önemi var.
• Ülkemizde bulunan yabancı turistler "Ne iş olsa yaparım abi" diyip iş aramaya başladı.
• Apo "Atın beni denizlere" deyip sürekli ağlıyor komutanım!...
• Heyyooo!... Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum, dersler boş gececek...
• Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be.. Dünyanın öteki ucu!!
• Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.