Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
gokdere66 Erenet Bagımlısı
|
Tarih: Pts Ekm 23, 2006 7:32 pm Mesaj konusu: Fenerlidir bilmez |
|
|
Bir müfettiş bir okulu teftişe gittiğinde 2. sınıflardan birine girmiş; oturmuş masaya ve sınıf defterini felan kontrol ettikten sonra şöyle bi sınıfı süzmüş. Arka sıralardan bir öğrenciyi kaldırarak: 'Evladım Türk alfabesinde kaç harf vardır' demiş. Çocuk '25 efendim' demiş. Müfettiş şaşırmış; 'Say bakayım' demiş. Çocuk; B,C,Ç,D,G,Ğ,H,I,İ,J,K,L,M,N,O,Ö,P,R,S,Ş,T,Ü,V,Y,Z ve 4 harfi eksik söylemiş. Bu sırada bir başka öğrenci kalkarak: 'Hocam o fenerbahçelidir U-E-F-A harflerini bilmez demiş.
_________________________________-
Galatasaraylılık ayrıcalıktır.
|
|
|
|
|
Slash Erenet Upload Team
|
Tarih: Cmt Şub 17, 2007 7:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Harikaa en büyük cimbom _________________
.....rockman |
|
|
|
|
hacettepeli Erenet Aktif Üye
|
Tarih: Cum May 04, 2007 2:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben de galatasaryliyim .korkarim biz de yakinda bu harfleri alfabemizden cikarmak zorunda kalcaz gibime geliyo _________________ kosovian says:savasa hayir |
|
|
|
|
Admin Designer
|
Tarih: Cum May 04, 2007 5:34 pm Mesaj konusu: Re: Fenerlidir bilmez to Galatasaraylıdır Bilmez |
|
|
Galatasaraylıdır Bilmez
Bir müfettiş bir okulu teftişe gittiğinde 2. sınıflardan birine girmiş; oturmuş masaya ve sınıf defterini felan kontrol ettikten sonra şöyle bi sınıfı süzmüş. Arka sıralardan bir öğrenciyi kaldırarak: 'Evladım Türk alfabesinde kaç harf vardır' demiş. Çocuk '4 efendim' demiş. Müfettiş şaşırmış; 'Say bakayım' demiş. Çocuk; U,E,F,A diye sıralamış. Bu sırada bir başka öğrenci kalkarak: 'Hocam o galatasaraylıdır U-E-F-A harflerinden başka harf bilmez demiş. _________________ |
|
|
|
|
Slash Erenet Upload Team
|
Tarih: Cum May 04, 2007 5:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
öf abi yha sende şimdi sen bjk lisin nie cimboma laf atıosn ki ama genede güzel _________________
.....rockman |
|
|
|
|
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
|
Tarih: Pzr May 06, 2007 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
saolsun ErsaT cevabımızı vermiş
rockman demiş ki: |
öf abi yha sende şimdi sen bjk lisin nie cimboma laf atıosn ki ama genede güzel |
canımcım biliyoruz FENERBAHÇE'yi iki tarafta çekemiyo bariz ortada yaniie
kardeş takımız diye bişi yok kardeş takımsınız _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
|
|
|
|
|
Intel Erenet Müdavimi
|
Tarih: Çrş Hzr 06, 2007 11:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
rosso_relativo demiş ki: |
saolsun ErsaT cevabımızı vermiş
|
Evet Saolsun
Edit:quote fazla kaçmış
En son Intel tarafından Prş Hzr 07, 2007 4:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
|
sapancali Erenet Müdavimi
Kayıt: 21 Haziran 2006 Üye No: 23063 Nereden: Nereye geldi bu millet ??
|
Tarih: Prş Hzr 07, 2007 11:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Geldik yine UEFA 7 sene önceki bir kupa şimdiden konuşalım.Bu sene Roberto Carlos geldi sağdaki eksigimiz de giderildi.Bu sene bakalım neler yapacak.Hagi vardı,Taffarel vardı tamam o zaman lider sizdiniz ama zaman geçti.Kabul edin artık Türkiye nin en iyi takımı FENERBAHÇE.14 puan önünüzde şampiyon olduk,biraz da bundan bahsedelim değil mi |
|
|
|
|
mahmutsen81 Erenet Öğretmeni
Kayıt: 14 Nisan 2007 Üye No: 47702 Nereden: İzmir-Diyarbakır
|
Tarih: Prş Hzr 07, 2007 8:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben Fenerbahçeyi çözdüm, çok milliyetçi yaklaşıyorlar futbola... |
|
|
|
|
gokdere66 Erenet Bagımlısı
|
Tarih: Prş Hzr 07, 2007 9:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
sapancali demiş ki: |
Bu sene Roberto Carlos geldi sağdaki eksigimiz de giderildi. |
Sağdakimi yoksa soldaki mi? _________________
|
|
|
|
|
mahmutsen81 Erenet Öğretmeni
Kayıt: 14 Nisan 2007 Üye No: 47702 Nereden: İzmir-Diyarbakır
|
Tarih: Prş Hzr 07, 2007 9:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence rosso takıma karşı kaleden bakıyor o yüzden sağ demiş.. |
|
|
|
|
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
|
Tarih: Prş Hzr 07, 2007 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben sağ mı demişim
ya da ben mi demişim
Carlos da geldikine deymeyin Fenerbahçemin maçlarının keyfine yaniiie
Fenerbahçe hangi takımla oynarsa oynasın stadlar tıklım tıklım olucak diyorum , diğer takımın taraftarları takımlarını desteklemekten çok FENERBAHÇE'min futbolunu izlemeye gelecekler
Carlosun gelmesi takımı daha da kamçılıııcak diyorum
( bu smileyi kullandığım için gerizekalı muamelesi yaptığımı düşünmeyin lütfen çok seviom kullanıyım dedim ) _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
|
|
|
|
|
gmnd Developer
|
Tarih: Pts Tem 02, 2007 12:42 pm Mesaj konusu: Re: Fenerlidir bilmez to Galatasaraylıdır Bilmez |
|
|
ErsaT demiş ki: |
Galatasaraylıdır Bilmez
Bir müfettiş bir okulu teftişe gittiğinde 2. sınıflardan birine girmiş; oturmuş masaya ve sınıf defterini felan kontrol ettikten sonra şöyle bi sınıfı süzmüş. Arka sıralardan bir öğrenciyi kaldırarak: 'Evladım Türk alfabesinde kaç harf vardır' demiş. Çocuk '4 efendim' demiş. Müfettiş şaşırmış; 'Say bakayım' demiş. Çocuk; U,E,F,A diye sıralamış. Bu sırada bir başka öğrenci kalkarak: 'Hocam o galatasaraylıdır U-E-F-A harflerinden başka harf bilmez demiş. |
Şimdiiii;
- UEFA
- Süper kupa
- Türkiye Süper ligi
- Türkiye kupası
avrupa fatihi , cimbom , başarı, efsane , zeka , taktik , lider , aslan , lions , ultraslan , futbol jargonu.
Hala u-e-f-a dışında harf bilmediğimizi savunanlar varsa, özel mesaja alalım kendisini.
ayrıca , lincoln var , bouzid var , linderoth var , barış var , serkan var , arda var , hasan şaş var , ümit karan var , necati ateş var , aykut var , orkun var , uğur uçar var ... daha ne olsun? roberto carlos mu dediniz? bastonlarını almaya gitmiş o ülkesine.
_________________ Hayat psikolojiden ibarettir. |
|
|
|
|
mensur Erenet Bagımlısı
|
Tarih: Pts Tem 02, 2007 2:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar fenerbahçeyi tebrik ediyorum çok pahlı bir oyuncu aldı ama sadece pahlı oyuncuu yaww o yaşta o adam real madrite yarasa neden fenere versin türkler hep böle yabancılar futbocuların kaymağını yer hiç bir şey kalmaz türklerde gider o oyuncuyu alırr _________________ çeketimi yağmurlara astığımdan beri tehlikeli şirler okur dünyaya sataşırım |
|
|
|
|
|