Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mensur Erenet Bagımlısı
|
Tarih: Cum Oca 12, 2007 3:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
angelman demiş ki: |
Mensur tekrar söylüyorum...bu sorunun cevabı yok... ya da şöyle diim bari sence benim köyüm ün adı ne olabilir sence???? cevap verebilirmisin... Bu rada herkesin meraklandığını sanıyorsan aldanıyorsun.. herkese duyuruyorum burdan boşuna meraklanmayın cevabı olmayan bir soru bu... |
vala kardeş senin köyün herkezce bilinen adı sadece köy diyebilirimm ve gerçekten benim kimseyi meraklandırmak gibi bir niyetim yok ama benim yapım buuuu bir tarih belirledim ve cevabı o zaman verecemmm her şey buuuu ha bu arada cevabı olmayan hiç bir soru yokturr bendeee |
|
|
|
|
Slash Erenet Upload Team
|
Tarih: Cum Oca 12, 2007 6:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
mensur demiş ki: |
angelman demiş ki: |
Mensur tekrar söylüyorum...bu sorunun cevabı yok... ya da şöyle diim bari sence benim köyüm ün adı ne olabilir sence???? cevap verebilirmisin... Bu rada herkesin meraklandığını sanıyorsan aldanıyorsun.. herkese duyuruyorum burdan boşuna meraklanmayın cevabı olmayan bir soru bu... |
vala kardeş senin köyün herkezce bilinen adı sadece köy diyebilirimm ve gerçekten benim kimseyi meraklandırmak gibi bir niyetim yok ama benim yapım buuuu bir tarih belirledim ve cevabı o zaman verecemmm her şey buuuu ha bu arada cevabı olmayan hiç bir soru yokturr bendeee |
beyler ayıp oluoo ama mensur abi söle sende iş büyüo _________________
.....rockman |
|
|
|
|
smmmit Erenet Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 12:52 am Mesaj konusu: |
|
|
denizatı |
|
|
|
|
Admin Designer
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 6:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Tartışma yok. Zaman geçmeden sorunun yanıtını yazalım. Uzamadan _________________ |
|
|
|
|
mensur Erenet Bagımlısı
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 7:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
haklısınn cevap geliyorrrr beylerrrr bu sorunun cevabını bilen tek kişi bendeim ama maleseff artık sizde bileceksinizzzz
cevapp virüsler böle açıklayayım virüslerrr canlı olarak kabul ediliyorr ve canlı vucuda girdiklerindeeeee bir virüss kendi içindeee milyontane virüss oluyorr ve parçalanıyorr yanii ortadaa birr aneee kalmıyorrrr bunu resimleee böle anlatalımmm diyecemm ama resim nasıl konuluyorr bilmiyorumm malesefff
sizii merakta bıraktığım içinn sory umarımm tatmin olmuşsunuzzzzzzz cevaptann _________________ çeketimi yağmurlara astığımdan beri tehlikeli şirler okur dünyaya sataşırım |
|
|
|
|
Slash Erenet Upload Team
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 8:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
oh be saol _________________
.....rockman |
|
|
|
|
Admin Designer
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
... sizii merakta bıraktığım içinn sory umarımm tatmin olmuşsunuzzzzzzz cevaptann |
Bundan sonraki yazılarına ve hitaplarına dikkat et. Aksi taktirde forumdan uzaklaştırılacaksın. Soru soruyorsun tabiki yanıtını vereceksin. Cevabını vermek istemiyorsan sormayacaksın. Sana göre virüs annesi olmayan canlıdır, bana göre mikroplar annesi olmayan canlılardır. Bu cevaplar uzar gider! _________________ |
|
|
|
|
Slash Erenet Upload Team
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 8:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
ersat abi bana mı dedin _________________
.....rockman |
|
|
|
|
Admin Designer
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayır ben mesajı yazarken sen mesaj göndermişsin. Bir üst mesaja hitaben yazıldı. _________________ |
|
|
|
|
Slash Erenet Upload Team
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
okk abi saoll _________________
.....rockman |
|
|
|
|
mensur Erenet Bagımlısı
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 10:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
ErsaT demiş ki: |
... sizii merakta bıraktığım içinn sory umarımm tatmin olmuşsunuzzzzzzz cevaptann |
Bundan sonraki yazılarına ve hitaplarına dikkat et. Aksi taktirde forumdan uzaklaştırılacaksın. Soru soruyorsun tabiki yanıtını vereceksin. Cevabını vermek istemiyorsan sormayacaksın. Sana göre virüs annesi olmayan canlıdır, bana göre mikroplar annesi olmayan canlılardır. Bu cevaplar uzar gider! |
insanları anlamak imkansızzz ve mutlu etmek dahada imkansızzzz ve insanlara değer vermekteee yapılan en büyük yanlışlıkkk hadii kardeşş senin uzaklaştırmana gerek yokk ben kendim giderimmm |
|
|
|
|
Slash Erenet Upload Team
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
senn kendin suçluusn baba ama ersat uyardıı senii sadece _________________
.....rockman |
|
|
|
|
dangerturk Erenet Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 14, 2007 12:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
insanları anlamak imkansızzz ve mutlu etmek dahada imkansızzzz ve insanlara değer vermekteee yapılan en büyük yanlışlıkkk hadii kardeşş senin uzaklaştırmana gerek yokk ben kendim giderimmm |
............. |
|
|
|
|
Admin Designer
|
Tarih: Pzr Oca 14, 2007 12:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet insanları anlamak güç. Ben yazma etme demiyorumki. Bir soru soruyorsun sonra cevabı yazmak için üyelerin yalvarmasını bekliyorsun. Sordun bir soru yanıtını vermek zorundasın. Vermeyeceksen açmayacaksın. Burda üyelere hakaret söz konusu bende buna müdahale ettim. Bu senin içinde söz konusu yani sende bir üyesin sana karşı yapılacak bir saygısızlıkta saygısızlık yapan kişilerde bu şekilde uyarılır. Bu ne olursa olsun yazı olur, hakaret olur vs. Kullandığın kelimeler çok çirkin. Herkes yaptıklarında özgürdür. Üyeler söz konusu olduğunda ben kim olursa olsun aynı şekilde yazarım.
Herkese kolay gelsin.
İyi eğlenceler. _________________ |
|
|
|
|
angelman Erenet Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Oca 14, 2007 1:06 am Mesaj konusu: |
|
|
tartışmalara son noktayı koyuyorum.... öncelikle mensur cevabın için .................... demekten alamadım kendimi... daha sonra kimse sanal ortamda tanımadığı kişiler için yorumda yapmasın tripte atmasın... ve burası zeka soruları forumu ................. sorular sorulmasın...hadi bitmiştir tartışma ............ |
|
|
|
|
|