Bu senede kış modası çok güzel olacak yazda olduğu gibi cıvıl cıvıl . Şahsen ben moda delisiyim! Arkadaşlar siz kış modası hakında ne düşünüyosunuz?
mysticc Erenet Özel Üye
Kayıt: 25 Temmuz 2006 Üye No: 28098 Nereden: bandırma(Artık ANKARA)
Tarih: Pts Arl 25, 2006 12:33 pm Mesaj konusu:
Müzik bölümünde mi? _________________ Ne FaŞiZm Ne KoMüNiZm YaŞaSıN ErOtİzM...
xmsn25 Erenet Yeni Üye
Tarih: Pts Arl 25, 2006 4:23 pm Mesaj konusu:
modayı takip etmiyorum ben ne bulursam onu giyerim vede bana çok yakışır allah için karizmayız sorun olmuyo _________________ (¯`·._.•´¯¥¯`Tâµrµ§´¯¥¯`•._.·´¯)
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Cmt Arl 30, 2006 3:07 am Mesaj konusu:
bu sezon kış modasında kürklü mantolar çok fazla satılıyo galiba herkeste bir kürktür gidiyo hayvan severler ne derler bu duruma bilemiycem artık
büyük çantalar moda yine bavul tarzı dediğimiz
renklerde siyah, gri ve bögürtlen renkleri ağırlıkta gibi
desende de çizgili desenler gündemde son günlerde herkes daltonlar gibim _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
sapancali Erenet Müdavimi
Kayıt: 21 Haziran 2006 Üye No: 23063 Nereden: Nereye geldi bu millet ??
Tarih: Çrş Oca 03, 2007 10:43 pm Mesaj konusu:
gaffur pijamaları moda karrrdeşşşiimmmmmm
gerisi yalan yok satıo gaffur pijamaları
mysticc Erenet Özel Üye
Kayıt: 25 Temmuz 2006 Üye No: 28098 Nereden: bandırma(Artık ANKARA)
Tarih: Cmt Oca 27, 2007 1:39 am Mesaj konusu:
bu kış mı?
Daha bizim buralarda kış olmadı hav 15 derecenin altına düşmüyor.
Gaffur pijamaları gerçektende süper bende bile var _________________ Ne FaŞiZm Ne KoMüNiZm YaŞaSıN ErOtİzM...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bilgi Dağarcığı: ABD'de, yasları 20 ile 29 arasında olan zenci erkeklerin üçte biri ya hapiste ya da gözaltında tutulmaktadır. Ortalama bir erkek, hayatinin 3350 saatini traş olmak için harcar.
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.