Bu sayfamızda Güvercinlerinizi satmak veya tanıtmak amacı ile başlık açabilirsiniz.
Kurallar 1-Güvercinlerinizin ilanını yaparken lütfen size ulaşılabilecek mail, telefon vs. bilgileride belirtiniz. Aksi Halde ilanınızla ilgilenen ziyaretçilerimiz size ulaşamazlar.
2-Lütfen ilan sayfamızı gereksiz olarak kullanmayınız. Gereksiz kullananlar sayfadan atılacaktır ve bir daha ilan bırakamayacaktır.
3-İlanı bırakırken başlığınızın konusunu güvercin ırkı ile başlatın. (Örnek: Hünkari- 2 Adet Satılık.) gibi. Bu sayfamızda arama yapan ziyaretçilerimizin ilanınızı bulmasında kolaylık sağlayacaktır.
4-İlanınızın içeriği sade ve özet niteliğinde olmalıdır. Anlatmak istediklerinizi kısa cümlelerle dolaysız olarak belirtiniz. Aksi halde ilanınız bir işe yaramayaktır.
5-İlannızı bırakırken verdiğiniz mail, telefon vs. yayınlanmasından kaynaklanacak sorunlardan ötürü sitemiz sorumlu tutulamaz.
İlan servisimizi kullanan bütün ziyaretçilerimiz bu kuralları kabul etmiş sayılır.
Tarih: Pts Şub 20, 2006 9:22 am Mesaj konusu: Örnek İlan
ÖRNEKTİR !!!
Adıyamandan satılık güvercin
oyunlu,21 cift,1-2 ay icinde satmayı düsünüyorum
Tel veya @Mail: 0500 333 44 55--- mailadresi@xmail.com
25 YTL den 500 YTL ye kadar fiyatlandırılmıstır.
sahibinin ismi yada benzeri....
...gibi telefon veya mail bildirmekten sakınabilirsiniz bunun icin site adminine bu bilgileri vererek(webmaster [@] erenet [.] net) acıklamaya "danısma site yönetim" yazarsanız ilgililer bize ulasabilir ve bizde size aracılık yapmıs oluruz.
Hatırlatıyorum lütfen ciddi olalım burası geyik forum degildir... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.