Erenet.NET içerik; animasyon, oyun, telefon şakaları, çizgi film, komik yazılar
Erenet Erenet Erenet
Erenet Çizgi film izleyin Erenet
Erenet Erenet Erenet
Erenet Erenet Erenet Erenet
Erenet Ana Sayfa Erenet Flash Animasyonlar Erenet Flash Oyunlar Erenet Çizgi Filmler Erenet Fıkralar Erenet Komik Resimler Erenet Komik Filmler
Erenetoyun
Erenet.NET - Flash animasyonlar, telefon şakaları, çizgi film ve flash oyunlar ile hizmet veriyor.
22 Kasım 2024, Cuma 20:51:23
  Giriş Yap veya Üye Ol (Ücretsiz)
  Mesaj Panosu   |  Arama   |  Üye Listesi   |  SSS   |  Profil   |  Özel Mesajlar   |  Giriş 

BİR TÜRK VAMPİRİNİN MACERALARI

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Erenet.NET Forum Ana Sayfası -> Komik Yazı ve Olaylar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ersan1019
Erenet Yeni Üye
Erenet Yeni Üye

Üye No: 25942
Nereden: Sapancadan nereden olacak.

MesajTarih: Sal Ağu 29, 2006 3:22 pm    Mesaj konusu: BİR TÜRK VAMPİRİNİN MACERALARI Alıntıyla Cevap Ver

ersan1019
Alıntı:
1.Gün: Of ulan of bu memlekette vampir omak ne zormuş be. Hoş ne kolay ki. Ulan birinin kanını emiyim diyorum adamlardaki kan gırlağımdan geçmez be. Adamlar bir deri bir kemik. Hayır kanlarını emecem bir damla gelmez. Ama öküzlük bende teyzeoğlu beni Amerika'ya çağırdı. Gel oğlum burası çok kıyak yer her gün kan emer dururuz üstelik burada obezite sorunu var kan desen oluk oluk. Ama ben ne yaptım kıytırık bir avcıdan tırstım gitmedim. Neyse artık olan oldu. Başımızın çaresine bakacaz.

2.Gün: Ulan Muhittin seni kalbine değil g***ne kazık sokacam be! Muhittin kim mi? Bizim vampir elemanlardan birisi. Sözümona bize kan getiriyor. Yani insanın sütçüsü neyse bizim kancımız o ama **** kana salça katıyor. içim dışım salça oldu be. Ulan salak vampirliğinde içine ettin. Biz kan emiyoruz salça değil lavuk. hayır ibneyi ısıracam bu bizim vampirlik raconumuza ters. ama bir daha yapsa kazığı sokacam ibneye.

3.Gün: Yok abi bu ülkede yaşanmaz. Geçen gün Fenerbahçe Galatasaray maçı vardı. Bizim elemanların aklına uyduk maça gittik. Sözde kavga çıkartıp birini kaçracaz ve kanını emecez. Lan arkadaş kavgayı çıkarttık ama çıkartmaz olaydık hurra millet bir hucüm etti canımı zor kurtardı ama bizim Şevket vampir toz oldu. Kalbine döner bıçağı aldı garibim hühhühü SadSadSad
 Başa Dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysticc
Erenet Özel Üye
Erenet Özel Üye

Üye No: 28098
Nereden: bandırma(Artık ANKARA)

MesajTarih: Sal Ağu 29, 2006 3:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ayyy yazık yaa sopa yemişler fenerbahçe galatasaray maçında yerler tabiii Very Happy Very Happy Very Happy gelselerdi buraya biz werirdik sewe sewe demi arkadaşlar burda büsürü kişi var herkes gönüllü olarak verir demi benden başka 30000 küsür üye var burda istediğinin kanını emebilir benden başkaa Very Happy Very Happy

Başa Dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riX
Emekli Samuray
Emekli Samuray

Üye No: 3
Nereden: Uji

MesajTarih: Cum Eyl 01, 2006 5:20 am    Mesaj konusu: buradan devam Alıntıyla Cevap Ver

ersan1019
Alıntı:
6.Gün: Merhaba sevgili günlük seni epiy bir süre ihmal ettim. Çünkü hastahanedeydim. Kafa göz yamuldu. Ulan sen bir vampirsin nasıl dayak yedin diye sorma çünkü bende nasıl yediğimi hatırlamıyorum. İstersen olayın nasıl geliştiğini anlatayım. Geçen gün bizim buralarda Müslüm Gürses konseri olacağını duydum. Şimdi bu ne demek? Müslüm Baba sayesinde biraz kan emecez. Hesapta ben konsere gideceğim millete jilet satacağım ondan sonra konser alanına gidip yardım bahanesiyle kan yalayacağım. ulan ne hallere düştük değil mi? Dracula dedem kan içerken ben bir damla kana muhtacım ve yaptığım şu rezilliğe bak. Embarassed Neyse ben konser alanına gittim bir iki tane jilet sattım sonra bilet aldım içeri girdim. Biraz sonra millet kendini kesmeye başladı. Tabi arada sırada bayılanlar oluyordu. Bende onları kucaklıyor ambülansa götürüyordum. Tabi bu arada göğüslerine eğilip sızan kanları yalıyorum. tabi bunu yaparken kendimi öyle bir kaptırmışım ki beni o halde görenler sapık olduğumu düşünmüşler. o anda duyduğum ve hatırladığım tek şey birisinin vurun ulan şu i... ye olduğu sonrası gözümü hastahanede açtım. Şimdi tek düşüncem bu hastahane faturasını nasıl ödeyeceğim.

7.Gün: Allah bizim pederden razı olsun. parayı denkleştirdi de kurtulduk. Ama birader tutturdu evlen evlen diye. ya baba diyorum daha yaşım ne başım ne 250 yaşında evlenilir mi? ulan şu kansızlığın gözü kör olsun. Biraz kan bulsam kafayı toparlar bir şeyler düşünürdüm.

8. Gün: Yaşadık be hem kan bankası buldum hemde evleniyorum. abi bir kızla tanıştım mükemmel bir şey kendisi mükemmel bir şey. kanını iç iç bitmiyor. ve işin garibi ben ona aşık oldum. Yakında düğünümüz var. Yalnız bizim kızda bir gariplik var. Durmadan birileriyle konuşuyor. Avcılık mavcılık gözetmenler konseyi filan diyor. bir şey anlamıyorum. Ha kan içmeye gelince bizim kızın kanını öyle dişleyip içmiyorum. uyuz oluyormuş haftada bir parmağını kanatıp biraz bardağa döküyor bende içiyorum. Tabi birazda kasaptan taze et alıp etin üstündeki kanları süzüyor. yav bu kız benim vampir olduğumu nasıl anladı. Hala anlamadım. herhalde iş üstünde yakaladı.

9.Gün: Vampirimiz ve ailesinden bir haber alınamıyor. Yerini bilenler bi zahmet mesaj yazsın. en son düğünde görülmüşler.

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Erenet.NET Forum Ana Sayfası -> Komik Yazı ve Olaylar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Erenet Forum

En Güzel 3D Oyunlar 3doyunlar.net Sitesinde | Ana Sayfa | Forum | Arama | Üyeler |

Bilgi Dağarcığı: İnsanları parmak izinden, köpekleri ise burun izinden tanımak mümkündür.

Günlük BurçlarGünün SözüOyun HileleriPosta KodlarıReklamİletişimKullanım Koşullarıİstatistik

Erenet.NET'in içerik kod yazılımının bir kısmı PHP sitesine aittir. Design: Erenet.info
(IP) Copyright © 2005 by Erenet.NET

Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir

Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz.
3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz.
Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.

Bu sayfanın uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
E-Posta

Tanıtımı Kapat X

Reklamı Göster