Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mysticc Erenet Özel Üye
Kayıt: 25 Temmuz 2006 Üye No: 28098 Nereden: bandırma(Artık ANKARA)
|
Tarih: Pzr Ağu 27, 2006 1:37 am Mesaj konusu: Seni seviyorum demeyin |
|
|
Sevgili gençler!
Bugün sizden bir şey isteyeceğim.Sakın kimseye ''Seni seviyorum'' demeyin.Lütfen. Kullanmayın artık bu sözü. Başka bir şey deyin birbirinize onun yerine. Duygularınıza daha denk düşen bir şey... Benim aklıma gelmiyor ama siz bulursunuz.. Ne de olsa sizin duygularınız...Hayır, içini dolduracaksanız ''Seni seviyorum''un, bir diyeceğim yok.Ama umudum da yok.''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz değildir.Laf olsun diye söylenen...Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde hakkını vereceksiniz.Bir kere onu gerçekten seviyor olmanız lazım. Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karıştırmayacaksınız.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ''Sevgilimsin'' de demiş olduğunuzu bileceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onu özleyecek, düşünecek, merak edeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onun gözü telefon da (evet, cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona sürprizler yapmayı, ufak hediyeler almayı ihmal etmeyeceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ona şiirler okuyacak hatta kabiliyetiniz varsa, yazacaksınız da.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, şarkıdaki gibi, ellerinizde çiçeklerle kapısında bekleyeceksiniz.Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz.
Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o aşktan söz ederken siz ''Ben almayayım, alana da mani olmayayım'' demeyeceksiniz.
Nasıl?Çok mu zor?Fazla mı zahmetli?İnsanın birini sevip sevmediği tam da böyle belli oluyor arkadaşlar. Sevmeyince ''iş'' gibi geliyor bütün bu saydıklarım. O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz. Bu kadar basit. Bir gün farkında olmadan bütün bunları yapıyor olduğunuzu görünceye kadar.Şimdi ''Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese' diye düşünenler olacaktır. İyi. O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek. ''Seni seviyorum'' orta malı olsun. Zaten oldu olacağı kadar.
Pakize Suda _________________ Ne FaŞiZm Ne KoMüNiZm YaŞaSıN ErOtİzM...
|
|
|
|
|
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
|
Tarih: Pzr Ağu 27, 2006 1:43 am Mesaj konusu: |
|
|
ama düşündümde bulunan hiçbir kelime her ne kadar sık kullanılmış ve anlamını yitirecek kadar laçkalaşmış olsada SEVMEK fiilinin yerine geçemez _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
|
|
|
|
|
sapancali Erenet Müdavimi
Kayıt: 21 Haziran 2006 Üye No: 23063 Nereden: Nereye geldi bu millet ??
|
Tarih: Çrş Ağu 30, 2006 7:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
telefon nosunu verse telefonun baısnda beklim
ev adresini verse 1 saat erkenden uyanıp gizlice görim
ve yine ev adresini verse kapısına cicekle gidim
AMA YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK |
|
|
|
|
mysticc Erenet Özel Üye
Kayıt: 25 Temmuz 2006 Üye No: 28098 Nereden: bandırma(Artık ANKARA)
|
Tarih: Çrş Ağu 30, 2006 8:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sapancali sana da yazık yaa olsun az kaldı okulların açılmasına muradına ereceksin.. Bu kadar zaman bekledin bu senin hakkın _________________ Ne FaŞiZm Ne KoMüNiZm YaŞaSıN ErOtİzM...
|
|
|
|
|
toxic Erenet Yeni Üye
|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 3:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben dedimde noldu!!!Arkasına bile bakmadan çekti gitti |
|
|
|
|
delikizim Erenet Yeni Üye
Kayıt: 17 Aralık 2005 Üye No: 1808 Nereden: değişken biyerler..
|
Tarih: Çrş Ekm 25, 2006 9:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende dedim..yazıkki hiç bizaman haketmedi karşıdaki.
ama yinede
seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim
yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim.. _________________ seviyorum derken hiç yalan söylemedim. |
|
|
|
|
masum_kedi Erenet Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Oca 27, 2007 4:54 am Mesaj konusu: |
|
|
söliyince bişi olmuyo arkadaşlar karşında bazen mallar oluyo anlamıolar |
|
|
|
|
delikizim Erenet Yeni Üye
Kayıt: 17 Aralık 2005 Üye No: 1808 Nereden: değişken biyerler..
|
Tarih: Cmt Oca 27, 2007 5:00 am Mesaj konusu: |
|
|
beklerim her gönlün eşi varmış..
hani biz söz varya seven sever sevmeyen çeker gider benim dünyam hertürlü döner..biliyorum gönlümün eşi vakti saati gelince çıkıcak karşıma.zaman zaman zaman...duyduğum yalanlar bana tecrübe yine kaybeden ben değilim...herşeye güzel bakmak lazım boşver arkadaşım anlamasın anlamayan.sen sabret boşverr _________________ seviyorum derken hiç yalan söylemedim. |
|
|
|
|
masum_kedi Erenet Yeni Üye
|
Tarih: Prş Şub 01, 2007 7:21 am Mesaj konusu: |
|
|
off ya bende öyle ama napalım aslında çok doğru söylüyorsun anlamayan anlamasın elbette bir gün birisi çıkacak hemde deliler gibi sewecek birisi dimi arkadaşlar?? kendimi böyle avutuyorum:( _________________ KenDiNe KaLıYoR iNsAn EnİnDe SoNuNdA!!!! |
|
|
|
|
vipletta Erenet Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Şub 07, 2007 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu zamanda milletin aşkı da sevgisi de para olmuş arkadaşlar.kızı da erkeği de fiyat biçiyor,eski sevgilimden biliyorum _________________ sigara sexi,beyni,kalbi,umutları öldürür.ben bıraktım sizde bırakabilirsiniz |
|
|
|
|
|