Daha önce anlatımı yapmıştım ve yeniden yapmak zorunda kaldım çünkü resimlerin ve dosyaların linkleri kırılmış . Ama bu sefer daha ayrıntılı anlatmaya çalıştım , dosyaların ve resimlerin linklerinin kırılmaması içinde kendi hostuma attım . Daha fazla konuşmadan anlatıma geçelim
İlk önce verdiğim dosyaları indirmeniz gerekiyor .
İşte bu kadar Anlatım Tamamen bana aittir. Yaklaşık 3 saat sürdü
Birkaç Not :
2. Gungame i kapamak için amxmodx\configs klasorundeki plugins.ini dosyasını açın ve
gungame.amxx
bu kodu bulun . Daha sonra bulduğunuz bu kodun başına # bu işareti koyun . Yani böyle
#gungame.amxx
olacak . Daha sonra plugins.ini dosyasını kapatıp çıkın . 3. Panele giriş yapmak için "Rcon Giriş" yazan yere gelin ve rcon şifrenizi girin . Artık paneldesiniz . 4. Eğer rcon şifresinin ne olduğunu bilmiyorsanız açıklayayım . Rcon şifresi serverı yönetmek için gerekli olan şifredir . Bu şifreyi değiştirmek için cstrike klasorundeki server.cfg dosyasında bu kodu bulun .
rcon_password
Bu kodun yanında yazan PAROLANIZI YAZIN yerine sizin olmasını istediğiniz şifreyi yazın ve kaydedip çıkın . İşte bu kadar ... Not : Bu işlemlerden sonra serverinizı KESİNLİKLE yeniden başlatın !
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.