nası yaa parayı o 3. adam almadı mı nası para adamda oluo :s
mysticc Erenet Özel Üye
Kayıt: 25 Temmuz 2006 Üye No: 28098 Nereden: bandırma(Artık ANKARA)
Tarih: Pts Eyl 11, 2006 10:29 pm Mesaj konusu:
yaa adam doğruyu söylemiyo işte para bende öteki ortağıda bulup getirin 10 gün içinde veririm size diyo ersat abi mantıklı değil mi bu cevabı böle bunun _________________ Ne FaŞiZm Ne KoMüNiZm YaŞaSıN ErOtİzM...
caglarca Erenet Yeni Üye
Tarih: Cmt Şub 03, 2007 11:14 pm Mesaj konusu:
tamam da ya diger ortak adamın böyle dedigini ögrenip ortaya çıkarsa
tnero Erenet Yeni Üye
Tarih: Çrş Şub 07, 2007 6:13 am Mesaj konusu:
vallaha güzrl bi soru cevabını dikkatle izliyorum
barpal Erenet Yeni Üye
Tarih: Cum Şub 09, 2007 1:40 am Mesaj konusu:
caglarca demiş ki:
tamam da ya diger ortak adamın böyle dedigini ögrenip ortaya çıkarsa
çıksa da sorun yok... emanetçi de emanet edenler de sözleşmeyi bozduğu için aynı tazminatı öder.. al parayı ver parayı... olay tamamdır...
aslis192 Erenet Yeni Üye
Tarih: Cum Şub 09, 2007 1:55 am Mesaj konusu: slm
bence adam böyle dedi hakime:ben yemeklik para alayım dedim paraları saklayan adamın yanına gittim ben bütün parayı istiyorum dedim ama üç kişi değildim bağırdım alayım mı diğerleride al al der adam verdi bütün parayı benim suçum ne?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.