Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
sapancali Erenet Müdavimi
Kayıt: 21 Haziran 2006 Üye No: 23063 Nereden: Nereye geldi bu millet ??
|
Tarih: Pts Ağu 21, 2006 1:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
aga nası çizcez ya 5.küpte sırayla koydum kartları ama olmadı |
|
|
|
|
lusiferin Erenet Yeni Üye
|
Tarih: Pts Ağu 21, 2006 2:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
ay dur renklerini yazayım bari maytap mı geçiyorsun benle yahu neyse...
0=mavi kart
1=yeşil kart
2=turuncu kart
3=kırmızı kart
4=mor kart
5=gri kart
bu kıyağımı da unutma _________________ Tırtılın dünyanın sonu dediğine; usta Kelebek der! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sapancali Erenet Müdavimi
Kayıt: 21 Haziran 2006 Üye No: 23063 Nereden: Nereye geldi bu millet ??
|
Tarih: Çrş Ağu 23, 2006 5:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
abi küçük odada 3 şey bulabildim daha ne bulcan |
|
|
|
|
riX Emekli Samuray
|
Tarih: Çrş Ağu 23, 2006 6:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
hımm bende crimson room cözmüstüm 50 kisi
hapland vardı birde oda güzeldi _________________
|
|
|
|
|
Intel Erenet Müdavimi
|
Tarih: Çrş Ağu 23, 2006 6:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben submachine i çözdüm isteyene yazabilirim çözümünü çok basitti ama |
|
|
|
|
riX Emekli Samuray
|
Tarih: Çrş Ağu 23, 2006 7:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
ewet ben onu tanıtmıstım bu forumda hatta kısa basit ama zevkli
oynamayanlar icin öneririm _________________
|
|
|
|
|
Intel Erenet Müdavimi
|
Tarih: Çrş Ağu 23, 2006 7:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
ewet ilk açtım yapamadım hırs yaptım sonra çözdüm hemen snra zaten alışkanlık oldu böle oyunlar. |
|
|
|
|
|
Tarih: Prş Ağu 24, 2006 9:37 am Mesaj konusu: |
|
|
küçük odada telefon falan etmen lazım biyerlere sapancalı
bir de rüşvet vermen lazım adama maalesef heryerde olduğu gibi
submachine de güzel evet.. adamın kolunun kopmuş olmasına sonradan anlam verebilmiştim.
acaba testere filmini mi bu oyunlardan sonra yaptılar yoksa filmden sonra bu oyunları mı _________________ Tırtılın dünyanın sonu dediğine; usta Kelebek der! |
|
|
|
|
Intel Erenet Müdavimi
|
Tarih: Prş Ağu 24, 2006 7:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben the doors u da bitirdim ama bütün ipuçlarını okudum ezberledim sonra bakmadan hiç bitirdim 1 kaç dakika içinde. bu hapland ı geçemedim hep bomba gelio booom kalıo öle başka bişi yok yada canavar yiyo geberio. |
|
|
|
|
|
Tarih: Cum Ağu 25, 2006 10:30 am Mesaj konusu: güzel oyunmuş :) |
|
|
oyunun amacı dönme dolaptaki 2. meşaleyi yakmak.
çözüm yolu:
1. Çan'ın yanındaki kazığın sol ucunu yukarı bakcak şekle getirin.
2. sağ taraftaki (sarı okla işaretli) kapağı açın, sarı oka tıklayıp içinden
adam çıkarın.
3.Sol taraftaki kırmızı okun yönünü sağa çevirin.
4. Sol tarafaki pencereyi açın.
5.Namlunun ucunu yukarı kaldırın. Ateş edin.
6.***Önemli**Bunu yaparken zorlanabilirsiniz.Yılmayın. Namlunun ucunu kaldırıp ateş ettiğinizde taş çana çarpınca, kazığa çift tıklayın. Taş yere düşmeden kazık inip kalkıcak ve yere düşen taşa vurucak. Taş sağa doğru uçup mayını patlatıcak.
7. Mayını patlatınca namlunun ucunu aşağı indirin. 2. taşla uzun tahtaya ateş edin. Tahta sola devrilicek ve köprü oluşturucak.
8. Namlunun ucu aşağıdayken 2 tane bombaları atarken köprüye tıklayın ki bombalar havada patlasın
9. Sondaki mavi cismi (bomba atan aletin içindeki) namlunun ucunu aşağı çekip ateş edin. Yeraltındaki adamın yanına düşücek.
10.İlk taş çana çarptığında soldaki evin kapısı açılıcaktır. Kapıya tıklayın içerden adam çıkıcak. Adamımız mayın patladığı için rahatça geçip karanlık mağraya girecek. 1. meşale yanıcak.
11. Siz kapıya tıklarken yeraltındaki adam mavi cismi alacak ve aradaki duvarı açıcak. Bu sırada evden çıkan adam mağraya girince sağ pencerenin ışığı yanıcak.
12. Yer altındaki adama tıklayın. Sağ üstteki kutudan köpek düşerken sağ tarafta ışığı yanmış olan pencereye tıklayın. Tıkladığınızda bir adam çıkıp açık pencereyi sertçe kapatıcak. Kapattığında yere toprağın içindeki beyaz şey düşücek. Köpek ölecek.
13. Yeraltındaki adamımız rahatça geçicek ve kapıdan geçip 2. meşaleyi de yakacak oyun da bitecek. _________________ Tırtılın dünyanın sonu dediğine; usta Kelebek der! |
|
|
|
|
riX Emekli Samuray
|
Tarih: Sal Eyl 05, 2006 2:30 am Mesaj konusu: link |
|
|
ewet bu yun benim dedigim hapland galiba
cok zevkl ibir o kadarda baglatıcı arkadaslarla msn de sabaha kadar cözmüstük 1 bölümünü ancak
http://www.foon.co.uk/farcade/ _________________
En son riX tarafından Çrş Eyl 06, 2006 4:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
|
riX Emekli Samuray
|
Tarih: Çrş Eyl 06, 2006 4:01 am Mesaj konusu: |
|
|
bu oyunun 3. bölümü en zor olanıydı iste acıklaması;
3. oyunun tam çözümü
Havucun oradaki adama tıklıyoruz ve sağ tarafa çekiyoruz.Daha sonra ilk
zamanlama aktivitemizi yapıyoruz.Havuca tıkladıktan sonra altta duran kutunun
üst tarafına tıklıyoruz.Böylelikle tam havucu yerken alttan kapak çarpıyor ve
elinden havucu alttaki mağaraya düşürüyoruz.ve ikinci zamanlama gerektiren
durumla karışalıyoruz. Sağ ve sol yandan 2 tane sinek geliyor. Bunları havuca
yaklaşmadan tıklayıp öldürmemiz lazımki havuç orada durmaya devam etsin.
Sinekler gidince şalterin oradaki yaratık havuca doğru hareket edecek ve
mandal bize kalacak.. Gönül rahatlığı ile mandalı kapayıp sistemi aktif
edebiliriz artık.. Hazır elimiz değmişken sağ taraftaki mandalıda kapatıp
orayıda aktif hale getirelim..UFO muz karşımıza çıktı.. Şimdi Kumandanın
başında duran arkadaşa basarak diğer havucu getiriyoruz (3 kere basınca havuç karşımızda)
Afiyetle yiyoruz -ki az onra WC ye girince bişiler yapabilelim Şimdi havucu yiyen arkadaşın altındaki kutunun sağ kapakçığına tıklıyoruz ve açıyoruz..
Kumandacıyada 3 kere tıklayıp Sağa bakan kırmızı oku getiriyoruz..Sağ taraftaki ağacın altındaki okun yönünüde sağ tarafa bakacak şekilde değiştiriyoruz..
Şimdi yukardaki kırmızı oka tıklayıp arkadaşı UFO nun yanına yolluyoruz. Ve karşımızda 3ncü zamanlama durumu geliyor..
UFO ya tıkladıktan sonra Kutunun sağ tarafındaki düğmeye basmamız lazım.. Kutunun içindeki çark UFO ya doğru gidecek ve bizim adam WC ye kaçacak..
UFO da çarkı alıp bombanın oraya taşıyacak ve patlatacak..
Şimdi WC nin kapı ziline basıp arkadaşı oradan çıkartıyoruz ve durduğu zaman bi kere daha tıklayıp geldiği yere çıkmasını sağlıyoruz.
Kumandacıya 3 kere tıklayarak mavi kalkana getiriyoruz. Yukardaki kardeşe tıklayıp sağ tarafa gönderiyoruz orada dursun şimdilik.
Kumandacının oradaki mandalı kaldırıyoruz (okun solunda duran)ve kumandacıya tıkladığımızda karşı tarafa yüzüyor ve
4ncü zamanlama gerektiren durumla karşı karşıyayız.. öncelikle tepemizde duran boruya tıklıyoruz ve yukarı doğru bakmasını sağlıyoruz.
Şimdi UFO ya tıklıyoruz ve UFO
hareketleniyor ekranın sağ tarafından çıkmasına ramak kala kalkana tıklıyoruz ve hemen kumandacımıza tıklıyoruz.
UFO ekrana sol taraftan giriyorken borudan bir taş kalkana doğru gidip çarpıp yukarı sekiyor o esnada UFO ya çarpması lazım.
Bunu yaptığınız anda UFO parçalanıyor ve parçaları göle düşüyor,kristalleşip donuyor. Kalkan ve kumandacı olayını 2 kere daha yapıyoruz..
Kalkana tıklayıp kumandacıya tıklayarak önce bir taş ve sonra siyah bir bombayı yukarı sektiriyoruz ve onlar daldaki zımbırtının içine düşüyorlar..
Kumandacının yanındaki kapının üzerindeki ışığa tıklıyoruz ve kumandacımız buzun üzerine atılıyor.. daha sonra sağ taraftaki yerine gidiyor.
Hemen yanındaki KUTU nun ortasındaki çarka tıklıyoruz ve kutunun altında solda
duran düğmeye basıp diğer çarkı serbest bırakıyoruz.Şimdi kumandacının oradaki mandalı kapayıp kumandacıya 3 kere tıklayıp yukarıya kırmızı bombayı getiriyoruz
.Bombaya tıkladığımızda yukarıdaki cengaver kardeşimiz bombayı göle atıyor buzlar eriyor.
Kargaya bi kere tıklayıp daha sonra üst tarafında bir örümcek ağı göreceksiniz ona tıklıyorsunuz ve örümcek aşağı sarkıyor..
Sol taraftaki ağacın üzerindeki pencereye tıklıyoruz ve bir havuç dala düşüyor. 5nci zamanlama durumu ile karşı karşıyayız..
Önce örümceğe tıklayıp daha sonra
kargaya tıklamanız lazım. Havuc sepete düşerken kargıda örümceğe ok atacak. Iskalayıp ekranın sağındaki ağaca gitmesi lazım o okun..
Bir merdiven oluşacak orada.Siyah bomba göle düşüyor ve patlıyor sular çekiliyor.Kumandacının oradaki mandalı tekrar açıyoruz ve kumandacıyı göle doğru yürütüyoruz.
Şimdi
gelelim sağ tarafta başından beri bizi izleyen abimize Sağ taraftaki ağacın en üsttündeki yapraklara tıklıyoruz ve meyvenin aşağa düşmesini sağlıyoruz.
Mekanizma patlayınca tamirci abimizin altındaki çana tıklıyoruz ve
oda tamir etmek üzere aşağıya iniyor.. Kapıdan çıkar çıkmaz kapıyı kapamamız lazım geri kaçmasın tamir işleminden sonra diye..
Abimiz daha sonra sağ taraftaki yukarı bakan okun oraya geliyor ve duruyor hemen tıklıyoruz ve merdivene tırmanıp dalın üzerine çıkıyor.
Bir kere daha tıkladığımızda 13-14 anahtarını cebinden çıkartıp oradaki asmayı yakıyor.Tekrar tıklıyoruz ve aşağıya iniyor.
Hemen yanındaki ok a 2 kere tıklayıp sağ tarafa bakmasını sağlıyoruz.Tamirci abimizin hemen altında duran WC penceresi ile tamir ettiği
sistemin arasındaki (az önce zıplayıp yukarı çıkartan kapıcık) tıklıyoruz ve açıyoruz.Altta duran büyük kutunun sol kapağına tıklıyoruz ve açıyoruz.
Tamirci abimize tıklıyoruz ve aşağıya indiriyoruz. Şimdi geldik en zor kısma..
Ardarda zamanlama gerekiyor. Tamircimize tıklıyoruz ve kutunun içine giriyor daha sonra birşeyin içine binmiş bir şekilde çıkıyor öyle bi ayarlayınız ki
kırmızı salyangoza tıkladığınızda düşen patlayıcı o arabanın içine düşsün..
Araba hızla sol taraftaki mağaraya doğru gitmeye devam edecek..
2nci mağaraya girerken gölün içindeki kumandacı abimize tıklıyoruz ve yukarıdan bir bomba daha düşürmesini sağlıyoruz..
O bomba tamirci abimizin içinde bulunduğu arabanın içine düşmesini sağlamamız lazım.. Sağlarsanız olay bitmiştir.
Bir yaratık sağ tarafa doğru koşacak ve sağ taraftaki duvarı patlatacak.. Bir düğme göreceksiniz basmayın ona..
Altta sağda duran çarka tıklıyoruz ve o yazıyı değiştiriyoruz artık basabilirsiniz Geçmiş olsun.. _________________
|
|
|
|
|
|